Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Emil Klovborg

Chelsea og Liverpool kæmper om talentfuld midtbanespiller

Begge klubber har haft en ringe sæson og leder efter de rette forstærkninger.
Manuel Ugarte, som til daglig spiller på den defensive midtbane hos den portugisiske klub Sporting Lissabon, kan meget vel være på vej til Premier League. Mediet Express har talt med transferjournalisten Franco Fernandez, som fortæller, at Chelsea skulle være tæt på at hente spilleren til klubben.

Tidligere har Ugarte været rygtet meget til Ligue 1-vinderne PSG, men Chelsea skulle have overhalet pariserne. Også Liverpool skulle være med forrest i kampen omkring spillerens underskrift.

Både Chelsea og Liverpool er angiveligt villige til at betale Ugartes frikøbsklausul på 445 millioner kroner. Spillerens agent, Jorge Chijane, er heller ikke i tvivl om, at et skifte denne sommer bliver aktuelt. Den eneste tvivl er, hvilken klub som hans klient skal spille for:

- Liverpool? Der er en masse rygter, men det er ikke den eneste klub. Der er mange rygter, men jeg er ikke sikker på hvilken klub det bliver endnu. Der er mange muligheder på bordet.

- Det er næsten helt sikkert, at han ikke bliver. Han skifter. Jeg tror, at om 15 dage så vil et skifte være på plads, udtaler Chijane til lokale medier.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER