Fodbold nyheder

Guardiola forud for finaler:
Haaland er klar til at score mål

Af Kent Christensen

Manchester City-manageren, Pep Guardiola, er heldig at råde over årets absolut største målmaskine, Erling Braut Haaland.
Article image
Manchester City har spillet en noget nær perfekt sæson. De lyseblå mancunians har vundet Premier League for femte gang på bare seks år - og så står de i to finaler, hvoraf de møder naboerne fra Manchester United i FA Cup-finalen, samt Inter i Champions League-finalen den 10. juni.


Den eneste glipper har været Carabao Cup-trofæet, som Manchester United kunne glæde sig over tidligere på sæsonen. En stor del af succesen kan tilskrives klubbens nye norske målmaskine, Erling Braut Haaland, som har scoret hele 52 mål i sæsonen for de lyseblå mancunians.

Haaland har dog kun scoret en enkelt af de mål i løbet af de seneste seks kampe, hvilket måske kan være en foruroligende faktor, hvis man holder med Manchester City. Det er dog ikke noget, der bekymrer City-manageren, Pep Guardiola, som udtaler sig i positive vendinger om den norske målmaskines form forud for FA Cup og Champions League-finalerne:

- Jeg kommer ikke til at tvivle på målmaskinen, Erling. Måske venter han bare på det rette øjeblik. Han er klar til at score. Han føler ikke presset. Når han hører respektløshed, så griner han.

Mere om Erling Haaland

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik