Daniel Fisker

Deadline overskredet: Brasilien håber stadigvæk

Selvom der skulle være udpeget en ny brasiliansk landstræner i maj måned, så fortsætter jagten tilsyneladende – på Carlo Ancelotti.
Carlo Aneclotti har længe stået højest på den brasilianske ønskeliste. Fodboldnationen, som har vundet fem VM-trofæer, har stået uden en permanent løsning på landstrænerposten, siden den daværende landstræner, Tite, forlod sin post i kølvandet på VM-slutrunden i Qatar.

Noget kunne tyde på, at det brasilianske fodboldforbund jager forgæves, da Ancelotti tidligere på måneden indikerede, at han er godt tilfreds i Real Madrid, hvor han tilsyneladende har tænkt sig at blive til 2024.

- Alle ved ganske udmærket, hvordan min situation ser ud, udtalte Carlo Ancelotti tidligere på måneden ifølge The Athletic.

- Jeg har en kontrakt indtil slutningen af 2024-sæsonen, og jeg ønsker at blive.

Præsidenten for det brasilianske fodboldforbund, Ednaldo Rodrigues, havde egentlig sat en frist i maj, hvor en ny landstræner skulle være præsenteret, men nu mener The Athletic at vide, at denne frist er blevet udskudt, fordi brasilianerne håber på Ancelotti.

AS Roma-træneren José Mourinho, Fenerbahce-træneren Jorge Jesus, Fluminense-træneren Fernando Diniz og Palmeiras-træneren Abel Ferreira er efter sigende også repræsenteret på den brasilianske landstrænerønskeliste, som dog fortsat toppes ultimativt af Ancelotti.

Udskydelsen af trænerfristen betyder, at det bliver Ramon Menezes, som også står i spidsen for det brasilianske U20-landshold, der kommer til at stå på sidelinjen, når ”Seleção” i juni måned møder Guinea og Camerron – ligesom han gjorde, da Brasilien i marts mødte Marokko.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER