Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

En trio af Premier League-klubber – og en enkelt italiensk – vil forsøge at udnytte, hvis Wolverhampton bliver nødt til at sælge spillere. Læs om det og meget mere i dagens engelske rygter.
Article image
Manchester United-manageren Erik ten Hag forventer, at Marcus Rashford forlænger sin kontrakt med klubben. Den 25-årige englænder har kontraktudløb efter den igangværende sæson, som synger på sidste vers. (Manchester Evening News)


Den måske nye Chelsea-manager Mauricio Pochettino vil have afklaret situationen omkring Romelu Lukaku. Den 30-årige belgier er udlejet til Inter, men han ønsker at blive i den italienske klub. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea er tæt på at kunne købe Sportings defensive midtbanespiller Manuel Ugarte, men Liverpool er også interesserede i den 22-årige uruguayaner. (Express)

Liverpool har bedt om at blive løbende orienteret om Wolverhampton-midtbanespilleren Rúben Neves, som transferrygterne i øjeblikket sender til FC Barcelona. (Football Insider)

Aston Villa, Newcastle United, Tottenham og AS Roma vil være interesserede i Wolverhampton-angriberen Hwang Hee-Chan, hvis ”Wolves” bliver nødt til at sælge spillere for ikke at komme i konflikt med Financial Fair Play-reglerne. (Mirror)

Tottenham går efter at få en aftale i stand med den israelske kantspiller Manor Solomon, som tidligere har spillet for Fulham. FIFA har således givet den 23-årige kreatør lov til at forlade Shakhtar Donetsk kvit og frit denne sommer. (Athletic)


Arsenal overvejer at rykke på Galatasarays 22-årige forsvarsspiller Sacha Boey. (Telegraph)

Arsenal nægtede at udstyre Bukayo Saka med en frikøbsklausul, da den 21-årige englænder satte sin underskrift på en ny kontrakt. Til gengæld blev Saka udstyret med en kortere kontrakt, end han havde forventet – til 2027. (Mail)

Burnley holder et vågent øje med Liverpools 20-årige midtbanespiller Fábio Carvalho, og ”The Clarets” er åbne for både en permanent aftale og en lejeaftale. (Football Insider)

Brighton forhandler i øjeblikket om at hente Livingstons 21-årige amerikanske målmand Brian Schwake, mens den spanske målmand, Robert Sánchez, overvejer sin fremtid hos ”The Seagulls”. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik