Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Aston Villa klar med kæmpe kontrakt til spansk stjerne

Aston Villa kan med en sejr søndag sikre sig en plads i Conference League i næste sæson, og europæisk kvalifikation betyder også flere penge. Nogle af de penge skal angiveligt bruge på at lokke en spansk profil til klubben.
Det kom frem i løbet af den seneste uge, at Marco Asensio ikke ville få sin kontrakt forlænget i Real Madrid, og den hollandsk fødte spanier står derfor uden klub til sommer.

Men den spanske kantspiller kommer næppe til at være arbejdsløs længe, da der allerede nu er en række større klubber, der meldes interesseret i den tredobbelte Champions League-vinder.

Blandt de klubber skulle især Aston Villa altså være varme på den 27-årige Marco Asensio, og klubben fra det nordengelske skulle angiveligt være klar til at gøre spanieren til en af de allerbedst betalte spillere i klubben.

Det vides dog ikke på nuværende tidspunkt, om Marco Asensio selv er interesseret i et skifte til Aston Villa, og flere medier peger på, at den snart tidligere Real Madrid-spiller selv foretrækker et skifte til PSG.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER