Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Bundgaard Christensen

Thomas Frank forstår ikke Ivan Toneys straf

For den danske Brentford-manager giver straffen til Ivan Toney ingen mening.
Ivan Toney er udelukket fra fodbolden indtil september, da han overtrådte betting-reglerne for professionelle fodboldspillere. Til september må han igen træne med holdkammeraterne, og til januar må han spille kamp igen for Brentford.

Selvom Brentford har accepteret angriberens straf, giver det ikke mening for danske Thomas Frank.

- Hvad opnår man ved det? Hvis du vil rehabilitere folk, skal du uddanne dem og gøre noget ved det, men i stedet bliver han efterladt alene, udtaler den danske manager ifølge BBC Sport.

Den danske Brentford-manager anerkender, at handlingerne fra Toney var forkerte, men straffen modsiger ifølge ham, hvad man prøver at opnå. Thomas Frank tilføjer yderligere, at det er nødvendigt at kigge nærmere på forholdet mellem fodbold og gambling. Her har autoriteterne ifølge ham et stort ansvar for at sikre, at man kommer situationer som denne bedre til livs.

Thomas Frank forsikrer om, at klubben vil gøre sit ypperste for at støtte Toney i en svær tid. Slutteligt kom han med en spids kommentar til straffen:

- Hvis jeg ikke må snakke med ham, så må de jo også give mig karantæne. Hvis det ikke er tilladt, at jeg støtter ham, så må der være noget galt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER