Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Walker: Disse er mine fire hårdeste modstandere

Kyle Walker nævnte hverken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo som de sværeste modstandere, som han har mødt i karrieren.
Kyle Walker regnes blandt de bedste backs i verden, hvor hans stabile spil har hjulpet Manchester City, med at vinde fem ud af de seneste seks Premier League-titler. Den 32-årige englænder har også spillet mod de bedste spillere i verden, og han blev af BBC spurgt om, hvem hans sværeste modstandere var, og overraskende nævnte han hverken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi:

- Først vil jeg sige Eden Hazard. Vi havde nogle gode opgør i Tottenham, og som i ved Chelsea mod Tottenham. Han var meget svær at markere, og nogle gange trak jeg det længste strå, og nogle gange gjorde han. Efter vil jeg sige Sadio Mane. Igen så kender vi rivaliseringen mellem City og Liverpool, og at spille mod ham var meget svært. Han var så begavet, og han kæmpede hårdt for sit hold, og så scorede han en masse mål. Både Kylian Mbappe og Vinicius Junior. Jeg synes det er svært at vælge mellem dem. Som i nok ved er Mbappe meget talentfuld, og jeg spillede mod ham i PSG og også til VM. Vinicius Junior er meget af det samme. En meget talentfuld ung kant som har verden for sine fødder. Så jeg vil sige, at de begge fortjener at blive nævnt blandt mine tre sværeste modstandere.

Både Mbappe og Vinicius er på toppen af deres karrierer, men både Eden Hazard og Sadio Mane har haft svære tider efter deres skifte fra henholdsvis Chelsea og Liverpool.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER