Jonas Corap

Salah: Der er ingen undskyldninger

Mohamed Salah ærgrer sig over Liverpools sæson på Twitter.
Manchester United vandt i går 4-1 over Chelsea på Old Trafford hvilket sikrede dem en plads i næste års Champions League. Samtidig betyder resultatet, at næste sæson bliver uden Liverpool i turneringen, og de må i stedet tage til takke med Europa League-fodbold i stedet. En stor skuffelse for klubben, som langtfra fik indfriet forventningerne til dem i denne sæson. Også Mohamed Salah ærgrer sig over den manglende kvalifikation til CL, hvor han giver sin mening til kende på Twitter:

- Jeg er totalt knust. Der er absolut ingen undskyldninger for dette. Vi havde alt, hvad vi havde brug for i forhold til at kvalificere os til næste sæsons Champions League, og vi fejlede. Vi er Liverpool, og at kvalificere sig til denne turnering er minimumskravet. Jeg er ked af det, men det er for tidligt at være opløftende eller optimistisk.

Liverpool kan langt fra være tilfredse med denne sæson, og det forventes, at der bliver en stor udskiftning i truppen, hvor flere spillere heriblandt Naby Keita, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Roberto Firmino alle forlader klubben til sommer.