Niklas Gerster

Eksperter: Uniteds trup har præsteret det maksimale

United er ifølge manager ten Hag tilbage, hvor de hører til i Champions League. Men har truppen nok kvalitet til at kunne begå sig i den europæiske top i næste sæson? Det mener to eksperter ikke.
United er tilbage, hvor de hører til. Sådan lød konklusionen ifølge BBC Sport fra Uniteds manager Erik ten Hag efter gårsdagens 4-1-sejr over Chelsea, der endegyldigt sikrer dem Champions League-fodbold i næste sæson.

Men ifølge en række Premier League-eksperter har truppen stadig brug for forstærkninger, hvis de skal tage yderligere skridt imod toppen:

- Erik ten Hag har opnået det maksimale med det her hold. Han får brug for forstærkninger, for jeg tror ikke, at denne gruppe spillere kan præstere højere. Det her er deres grænse. De konkurrer slet ikke om titlen.

Sådan lyder de rosende, men også realistiske synspunkter på truppens stand i Manchester United fra det tidligere United-ikon Gary Neville fra Sky Sports. Neville fastslår således, at ten Hags præstationer med United i år på mange måder er så gode, som truppens kvalitet muliggjorde.

Neville pointerer samtidigt, at der skal mere til, hvis United vil tilbage i den europæiske top, som er selvforståelsen i den gigantiske traditionsrige klub. En anden Premier League-ekspert Jamie Redknapp bakker Neville op, og mener især, at det er på en position, at holdet skal løftes, hvis de skal tage yderligere skridt imod toppen:

- Hvis Manchester United vil sparke sig længere til tops, skal de bruge en topangriber. Martial er ikke svaret. De skal enten gå efter Victor Osimhen fra Napoli eller Harry Kane, hvis de for alvor ønsker at kæmpe med om de største titler.

Er I enige med de to eksperter?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER