Louis Andersen

Brøndby lander værdiaftale

Brøndby og Fanafdelingen er nået til enighed om en værdiaftale.
Brøndby IF og Fanafdelingen er blevet enige om at indgå en værdiaftale. I løbet af det seneste år har der været store protester fra Brøndbyfans siden Global Football Holdings (GFH) købte sig ind i klubben i slutningen af sidste år. Derfor har man igennem et stykke tid arbejdet på at lave en værdiaftale, som skal forene klubbens ejere og fans af klubben. Klubben oplyser på sin hjemmeside, at aftalen består af to dele, en som er juridisk bindende og en som er formuleret som en hensigtserklæring:

- Som vi gjorde det klart for nogle uger siden, så er der punkter, der ikke kan gøres juridisk bindende, og derfor er den samlede aftale nu delt op i to dele. En som er juridisk forpligtende og en hensigtserklæring - og denne samlede aftale vil vi løbende arbejde målrettet og dedikeret henimod sammen med klubbens fans. For ingen kan ikke gøre det alene, udtaler Scott Krase, bestyrelsesmedlem i Brøndby IF.

Dialogen mellem Brøndby og fansene blev i april afbrudt for en kort stund, fordi fansene ønskede sig en bindende aftale. Mange af fansene er skeptiske om klubbens nye ejere vil klubben det bedste. I den nu indgåede aftale er parterne blevet enige om at man skal videreføre klubbens arv og kultur. GFH forpligter sig på at man forsat skal spille i gult og blåt, samt at man ikke kommer til at ændre navn eller logo.