Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Chelsea vil hente PSG-stjerne

Chelsea ligner ikke nogen, der stopper med at spendere lige foreløbigt, og nu skulle London-klubben angiveligt havde rettet blikket mod endnu en profil, der skal hentes til klubben.
Målmandsposten i Chelsea har i denne sæson været tumultarisk, og det lader ikke til at man fra ledelsens side er interesseret i, at Kepa skal være klubbens førstemålmand. Derfor skulle Chelsea Ifølge mediet Mercato nu være på jagt efter en ny mand til at vogte buret.

Chelsea skulle nemlig allerede nu have forsøgt at lægge billet ind på den PSG-ejede keeper Keylor Navas, der siden januar har været lejet ud til Nottingham Forest.

Costaricaneren er dog næppe en langsigtet løsning, da den tidligere Champions League-vinder efterhånden er blevet 36 år gammel. Keylor Navas karriere tog nemlig først rigtig fart i en sen alder, da den på daværende tidspunkt 28-årige målmand viste sig selv fornemt frem til VM-slutrunden i 2014.

De gode præstationer for Costa Rica i Brasilien resulterede i et skifte til Real Madrid, hvor Keylor Navas nåede at vinde Champions League hele tre gange. Det er i costaricanerens tid i Spanien og Frankrig også blevet til tre nationale mesterskaber samt en samling af titler fra diverse pokalturneringer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER