Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Everton vil sælge kæmpetalent for at finansiere klubbens transferplaner

Selvom denne sæson har været aldeles frygtelig i Everton, så har enkelte spillere markeret sig flot på banen, og ”The Toffees” skulle nu angiveligt være villige til at sælge en af klubbens bedste spillere for at finansiere sommerens indkøb.
Everton kæmper fortsat for overlevelse i Premier League, og klubbens skæbne bliver afgjort på allersidste spilledag, hvor de skal kæmpe med Leicester og Leeds for at snuppe den sidste plads, der sikrer endnu en sæson i den bedste engelske række.

Men det betyder ikke, at klubben ikke allerede nu er begyndt at kigge frem mod næsten sæson og det kommende transfervindue. Klubben fra Liverpool er dog fortsat i økonomiske vanskeligheder, og nye spillerindkøb til sommer vil skulle finansieres af spillersalg.

Ifølge mediet FootyInsider, så skulle Everton være klar til at sælge Amadou Onana for at samle penge sammen til nye indkøb. Den unge belgier har haft en god sæson hos Everton, og klubben forventer derfor, at man kan få i omegnen af 500 millioner kroner for spilleren til sommer.

Amadou Onana har blandt andet tidligere været i søgelyset hos både Arsenal og Chelsea, og det forventes også, at der vil være rigeligt med interesse i den 21-årige midtbanespiller, når transfervinduet åbner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER