Daniel Ehmsen

Bild: Bayern har tre angrebsstjerner i kikkerten

Bayern er ude efter en ny angrebsstjerne, efter at Robert Lewandowski forlod klubben sidste år.
Bayern München har ikke haft den bedste sæson, og med en enkelt spillerunde tilbage, så ligger de nummer to med to point op til Dortmund på førstepladsen. Det vil sige, at Dortmund skal smide point i deres sidste kamp, hvis ikke Bayern München skal have brudt deres stime på ti sæsoner i træk, hvor de har vundet Bundesligaen.

En af de store problemer for Bayern i denne sæson har været tabet af Robert Lewandowski til FC Barcelona. Bayern Münchens topscorer i Bundesligaen i indeværende sæson er Serge Gnabry med 14 scoringer. Til sammenligning lavede Lewandowski 35 mål i Bundesligaen i sidste sæson. Bayern har med andre ord manglet en rigtig dygtig målscorer.

Det er derfor ikke overraskende, at Oliver Kahn og resten af ledelsen i den tyske storklub er på udkig efter holdets kommende 9’er. Ifølge Bild-journalisten Christian Falk, som følger Bayern München og tysk topfodbold tæt, så er Harry Kane, Randal Kolo Muani og Julián Álvarez de tre kandidater til at overtage posten som Bayerns spydspids.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER