Fodbold nyheder

Erik ten Hag svarer på Neymar-rygter

Af Kent Christensen

Paris Saint-Germains brasilianske stjernespiller, Neymar, er ryget til Manchester United – er der hold i rygterne?
Article image
Manchester United har spillet en ganske udmærket sæson, og de ligner efterhånden et hold, som tager store skridt på vejen til at blive det dominerende storhold, de var engang. I år vandt de blandt andet deres første trofæ i flere sæsoner – nemlig Carabao-cuppen, hvor de vandt over Newcastle i finalen. I Premier League ser det heller ikke skidt ud, da klubben har sikret sig en plads i Champions League til næste sæson.


Erik ten Hag har for alvor sat gang i tingene i Manchester United, hvor flere af spillerne er begyndt at præstere på et højere niveau – heriblandt Marcus Rashford, der har scoret hele 16 mål i 36 Premier League-kampe. Der går flere rygter om, at klubben vil forstærke førsteholdstruppen til sommer, og en af de forstærkninger er Neymar.

Neymars fremtid i Paris Saint-Germain har længe været usikker, og den usikkerhed er på det seneste blevet betydeligt forstærket, da flere af klubbens fans har været stærkt utilfredse med brasilianeren – flere fans er blandt andet mødt op foran Neymars adresse for at opfordre ham til at forlade klubben. I et interview med engelsk presse svarede Manchester United-manageren, Erik ten Hag, på Neymar-rygterne:

- Når vi har nyheder om det, vil vi fortælle jer det.


Mere om Neymar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik