Spanien: La Liga
FT
2 - 1
(1 - 0)
Real Madrid
Vallecano
K. Benzema (31), Rodrygo (89)
R. de Tomás (84)
Kent Christensen

Vinicius Junior vil ikke spille i aften

Real Madrids 22-årige brasilianske angriber, Vinicius Junior, kommer ikke til at spille i aften, når hovedstadsklubben møder Rayo Vallecano.
Real Madrid kunne nok godt have ønsket sig en bedre sæson, men også kun fordi standarderne hos den spanske hovedstadsklub er tårnhøje – og med al sandsynlighed har de verdens største ambitioner, da de sæson efter sæson går efter at vinde samtlige titler. I år er det dog ’kun’ blevet til en Copa del Rey titel, Europæisk supercup og VM for klubhold-titlen.

En af de spillere, der kan tilskrives en stor del af Real Madrids succes på banen, er deres 22-årige brasilianer, Vinicius Junior, som har scoret ti LaLiga-mål og bidraget med uttalige genialiteter rent offensivt. Brasilianeren har dog også været et uheldigt førstehåndsvidne til racisme mod ham selv, og i sidste LaLiga-kamp mod Valencia gik det galt.

Her var Vinicus Junior i en intens verbal diskussion mod tilhængerne fra Valencia, som på utilgivelig-vis råbte racistiske ord mod den talentfulde brasilianer – det gjorde naturligvis ondt på Vinicius som senere på kampen så rødt. Efter kampen kommenterede han sagen og viste stor forargelse.

I dag skal Real Madrid så møde Rayo Vallecano – det bliver dog uden Vinicius Junior på holdet, som ifølge spanske medier har noget ubehag i knæet, som også kan gøre ham tvivlsom til kampen mod Sevilla på næste lørdag. Vinicius Juniors udebleven er altså ikke relateret til racisme-sagen fra kampen mod Valencia.