Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid har tilføjet Andy Robertson til en liste over mulige erstatninger for den franske venstreback Ferland Mendy. (Mail)

Bayern München har kigget på Manchester Citys argentinske angriber Julian Alvarez, som et muligt mål for sommerens transfervindue. (Bild)

Mohammed Kudus, som er blevet sat i forbindelse med Arsenal, Manchester United og Newcastle United, har afvist en kontraktforlængelse med Ajax, og hans agent mener, at "det er det rigtige tidspunkt" for Kudus til at forlade klubben. (De Telegraaf)

Jules Konde har fortalt Barcelona, at han ønsker at forlade klubben til sommer, men klubben vil kun overveje tilbud på omkring 598 millioner kroner. (Sport)

Den portugisiske angriber Cristiano Ronaldo ønsker allerede at forlade den saudiarabiske klub Al Nassr og vil vende tilbage til Europa. (Mundo Deportivo)

Juventus har gentaget, at den 23-årige serbiske angriber Dusan Vlahovic ikke er til salg. (90min)

Den tyrkiske klub Fenerbahce fører kapløbet om at hente den belgiske angriber Divock Origi fra AC Milan, som er villige til at sælge ham blot et år efter hans skifte fra Liverpool. (Calciomercato)

Roberto Firmino er interesseret i at komme til Barcelona, men catalonierne er mere interesserede i Pierre-Emerick Aubameyang. (Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER