Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Medie: Arsenal vil hente endnu en Manchester City-spiller

Ilkay Gündogan skulle angiveligt være på blokken hos Arsenal og Arteta.
Inden den nuværende sæson hentede Arteta og Arsenal både Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko i Manchester City. Det har været med stor succes, at de to spillere er rykket sydpå fra Manchester til London, dog må de se deres tidligere klub snuppe mesterskabet lige for næsen af dem, her til allersidst på sæsonen.

Om det er fordi, at Mikel Arteta kendte de to spilleres kvaliteter i forvejen, at det er blevet så stor en succes, er svært at sige. Men nu går rygterne på, at han vil hente endnu en gammel kending, nemlig Ilkay Gündogan, der har kontraktudløb efter denne sæson, og ifølge The Times vil City kun tilbyde ham en et-årig kontrakt, hvor han selv ønsker en flerårig kontrakt, det skriver Tipsbladet.

Gündogan er også blevet sat i forbindelse med Barcelona over det seneste stykke tid, men som bekendt har de en del problemer med økonomien. Samtidig meldes Granit Xhaka på vej til Bayer Leverkusen, så der vil være plads til tyskeren på Arsenals midtbane. Derudover skulle Arsenal angiveligt også være interesseret i Declan Rice og Mason Mount.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER