Fodbold nyheder

Mourinho støtter Allegri og Juventus

Af Jannich Jønch

AS Roma-træneren kritiserer tidspunktet for tildelingen af den straf, Juventus har fået for regnskabssvindel.
Article image
Mandag aften kort før kampstart mellem Empoli og Juventus, fik Juventus beskeden om at de er blevet fratrukket ti point som straf for, at de er blevet kendt skyldige i en sag om regnskabssvindel. En timing der er helt gal, ikke kun fordi det er kort før en kamp, men også grundet tidspunktet på sæsonen, i hvert fald hvis man spørger Jose Mourinho.


- Jeg er ked af det på Massimiliano Allegri og hans spilleres vegne. Det er en joke, at vi får det at vide med to kampe tilbage. For os, for alle, selv for Juventus. Hvis vi havde vist det før kampene imod Monza og Bologna, ville vores måde at gribe kampene an have været anderledes, siger portugiseren til tv-kanalen DAZN ifølge Ekstra Bladet.

Eftersom Roma i går spillede 2-2 hjemme mod Salernitana, er man nu ét point foran Juventus, der er røget ned som nummer syv i Serie A. Det er meget tæt i toppen af ligaen, og Roma er nu kun fire point efter AC Milan, der ligger nummer fire, og derfor har den sidste Champions League-plads.

De to kampe Mourinho refererer til, spillede Roma uafgjort, og havde man vundet dem, havde man altså været meget tæt på en Champions League-plads i næste sæson. Den kan man dog også få fat i, hvis man vinder Europa League-finalen over Sevilla. Juventus tabte gårsdagens kamp 4-1 på udebane til Empoli.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik