Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens internationale rygter

Neymar til Premier League? Læs nyt om den brasilianske stjerne samt andre profiler som Rice, Sabitzer, Min-jae, Vinicius og Balogun.
Bayern München ser den 24-årige defensive midtbanespiller Declan Rice som den perfekte løsning for dem. Arsenal vil dog også gerne have fat i den engelske landsholdsspiller fra West Ham. (Sky Sport Germany)

Paris Saint-Germains 31-årige brasilianske stjerne Neymar er i dialog med Manchester United. (L’Equipe)

Manchester United er derudover også på udkig efter forstærkninger i Napoli, hvor de vil forsøge at få fat i den 26-årige sydkoreanske forsvarsspiller Kim Min-jae. Forsvarsprofilen er desuden også på radaren i PSG. (Sun)

FC Barcelona vil hente Wolves’ 26-årige offensive midtbanespiller Ruben Neves til sommer. For at et skifte kan blive en realitet, kræver det dog, at catalanerne skiller sig af med deres 20-årige spanske stortalent Ansu Fati. (Athletic)

Arsenals udlejede amerikanske angriber Folarin Balogun topper ønskesedlen i AC Milan. Den 21-årige angriber har haft en brandsæson i franske Reims, hvor han har været udlånt til i år. Milan får dog konkurrence fra RB Leipzig i jagten på Balogun, som har bombet 20 mål ind i Ligue 1. (Calciomercato)

Real Madrids brasilianske stjernespiller Vinicius Junior ønsker ikke at forlade den spanske hovedstadsklub på trods af den racisme, der er blevet rettet imod ham af rivaliserende spanske fodboldfans. (90 min)

Bayern München har meddelt Manchester United, at de skal betale 188 millioner kroner, hvis de vil sikre sig midtbanespilleren Marcel Sabitzer permanent. Den 29-årige østriger har været udlånt til United siden januar. (Sky Sport Germany)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER