Fodbold nyheder

David Ornstein:
Arsenal vil hente tre Premier League-stjerner!

Af Daniel Ehmsen

Arsenal er klar på at tage det sidste skridt der mangler, for at de kan vinde Premier League.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal lignede længe en rigtig god kandidat til at vinde det engelske mesterskab, men som bekendt så gik det galt til sidst, og Manchester City kunne derfor endnu engang løbe med Premier League-titlen.


Nu forbereder Arsenal sig på et stærkt transfervindue, som skal sikre London-klubben det sidste. Ifølge The Athletic-journalisten David Ornstein, så er Arsenal på udgik efter at hente flere stjernespillere ind på holdet. Det har længe været kendt, at The Gunners er meget interesserede i at hente den engelske landsholdsstjerne Declan Rice.

Skal man tro Ornstein, så er han ikke den eneste engelske landsholdsspiller, der kan ende i den røde del af Nord London. Chelseas Mason Mount står nemlig også højt på ønskelisten hos Arteta. Udover de to engelske landsholdsspillere, så vil Arteta og kompagni også forsøge at overtale İlkay Gündoğan til at skrive under med London-klubben, når hans kontrakt udløber med Manchester City efter sæsonen.

Det er altså tre meget prominente spillere som Arsenal er ude efter, hvis man skal tro den normalt meget veloplyste journalist David Ornstein. De tre spillere vil alle sammen kunne gå direkte ind i startopstillingen hos The Gunners, og skulle handlerne ske, så kommer Arsenal til at have en langt stærkere midtbane forud for den nye sæson. Det er tilfældet på trods af at de med stor sandsynlighed vinker farvel til Granit Xhaka, som flere medier melder på vej til Bayer Leverkusen.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik