Fodbold nyheder

AC til salg:
Her er prisen på danskeren

Af Daniel Ehmsen

FC Barcelona har økonomiske problemer, og det kan være årsagen til at danske Andreas Christensen muligvis forlader klubben til sommer.
Article image
Andreas Christensen har gjort det intet mindre end fremragende, efter han skiftede Chelsea ud med FC Barcelona sidste sommer. AC kom til den spanske storklub på en fri transfer, men efter en enkelt sæson kan prisen på den danske midterforsvar være en helt anden.


I et interview med SpilXperten udtaler transferjournalisten Gianluca Di Marzio følgende om Andreas Christensen:

- Andreas Christensen har gjort et fremragende stykke arbejde for Barcelona, og de vil helt sikkert gerne beholde ham, men der er en masse klubber, som er interesserede i ham, netop på grund af Barcelonas økonomi.

På trods af AC’s flotte sæson så kan Barcelonas økonomi være årsagen til, at han ikke tørner ud for de spanske mestre i næste sæson ifølge den italienske journalist.

- Tilbyder en klub 70 millioner euro, så vil Barcelona nok blive nødt til at overveje det.

- Men han er helt sikkert ikke en af de spillere, som de ønsker at ofre lige nu.


Gianluca Di Marzio har også en klar forventning om, hvilke klubber der står klar til at skrive kontrakt med den danske landsholdsstjerne.

- En del italienske klubber vil gøre alt for at få fat i ham, og her er specielt Inter interesserede. De har villet have ham i lang tid nu, men jeg tror ikke at Barcelona har lyst til at lade ham gå.


Mere om Andreas Christensen

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik