Mads Wildenhoff Pedersen

Medie: Bayern München vil byde på stjerneangriber

Dusan Vlahovic har ikke været lige så målfarlig i denne sæson, som i tidligere, men derfor er han stadig et brandvarmt emne, når det kommer til sommertransfers.
Ifølge Sky Sports Italy, så skulle Bayern München være ved at forberede et bud på Juventus’ stjerneangriber Dusan Vlahovic. 14 mål i 41 kampe er det blevet til i denne sæson, som dog har været præget af en utrolig mængde tumult, med strafpoint og politiefterforskninger.

Ifølge artiklen skulle Juventus være klar til at sælge, hvis man kan finde en ordentlig erstatning for Vlahovic, og angiveligt skulle danske Rasmus Højlund være øverst på deres liste over potentielle angribere. Vlahovic kostede omkring 600 millioner kr. i vinters sidste år, så man må forvente at Bayern München skal derop ad, hvis de skal have en chance for at hente serberen.

Tidligere har Chelsea også været interesseret i angriberen, men ifølge Fabrizio Romano, så har de ikke, modsat hvad rygterne siger, budt på Vlahovic endnu. Udover Chelsea har Manchester United og været interesseret.