Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Søndagens internationale rygter

Topangriber til Real Madrid, eftertragtet tysker og Ronaldo til Bayern?
Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har bedt præsident Florentino Perez om at gå efter Tottenhams 26-årige brasilianske angriber Richarlison. (Defensa Central)

Flere internationale storklubber er interesseret i den 28-årige Bayern München- og tyske landsholdsmidtbanespiller Joshua Kimmich til sommer. På listen er Arsenal, Liverpool og FC Barcelona (Marca)

Manchester Citys 28-årige forsvarsspiller Joao Cancelo, der i foråret har været udlejet til Bayern München, kan være på vej til FC Barcelona, da den tyske klub sandsynligvis ikke vil forlænge med portugiseren. (Mundo Deportivo)

West Ham er villige til at lade den italienske angriber Gianluca Scamacca forlade klubben efter blot et år med interesse fra AC Milan. (Gazzetta dello Sport)

Napoli-topscoren Victor Osimhen forlader formentlig de nykårede italienske mestre denne sommer, og nigerianeren er ivrig efter at tage til Premier League og Manchester United frem for Paris Saint-Germain. (Sunday Mirror)

Forretningsmanden Markus Schon undersøger muligheden for en usædvanlig aftale, der kunne finansiere en transfer af Cristiano Ronaldo fra saudiske Al Nassr til Bayern München denne sommer. (Sunday Mirror)

Roma planlægger at være aktive på sommerens transfermarked i et forsøg på at forhindre Jose Mourinho i at ende hos Paris Saint Germain. (Sunday Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER