Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Manchester C
Chelsea
J. Álvarez (12)
Emil Sinkjær

Frank Lampard: Jeg forsøgte at hente Haaland

Forud for Chelseas tur til Etihad, der kunne se Manchester City kronet som mestre, fortæller Lampard om hans forsøg på at hente Haaland.
Chelseas midlertidige manager Frank Lampard roste sine kommende modstandere, men tøvede med at rangere dem blandt de bedste i nogensinde.

- Jeg ved ikke, om Manchester City er det bedste hold nogensinde, men de er helt klart et fantastisk hold, og det har de været i et godt stykke tid nu, siger Lampard.

- Stor kredit for hvor konsekvente der er. På det niveau kommer de tæt på det største hold. Den form, de er i, vil du ikke satse mod dem på nogen måde. Jeg synes, de er det bedste hold i verden i øjeblikket.

Citys topscorer Erling Haaland har scoret rekordstore 36 mål i Premier League i denne periode - præcis det samme antal mål, som Chelsea har mønstret som hold.

- Jeg har kæmpe respekt for Haaland. Han er en spiller, jeg forsøgte at hente til Chelsea, da jeg var her. Jeg var meget opsat på at få ham, men det kunne selvfølgelig ikke ske. Hans niveau var enormt, da vi spillede mod ham i Salzburg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER