Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Emil Sinkjær

Her følger dagens engelske rygter
Article image
Tottenham er angiveligt interesseret i Chelseas målmand Edouard Mendy, da de ser ud til at erstatte den franske shotstopper Hugo Lloris der har kontraktudløb i slutningen af sæsonen. (Sun)


Manchester United og Englands forsvarsspiller Harry Maguire kan skifte til West Ham eller Tottenham med den 30-årige spiller i unåde hos cheftræner Erik ten Hag. (Football Transfers)

Manchester United ønsker at skrive kontrakt med to angribere til sommer, hvor danske Rasmus Højlund og Tottenhams Harry Kane er på klubbens ønskeliste. (Times)

Tottenham er de førende kandidater til at lande Feyenoord-chef Arne Slot som deres nye manager i slutningen af sæsonen, og hollænderne frygter, at han ønsker at flytte til England. (Sky Sports)

William Saliba tiltrækker interesse fra tre unavngivne klubber, da Arsenal fortsætter med at forhandle en ny kontrakt med den 22-årige franske centerback. (Mirror)

Chelseas engelske midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, 27, er angiveligt opsat på et skifte til AC Milan, der har øremærket ham som et prioriteret mål for sommerens transfervindue. (Fabrizio Romano)


Crystal Palace-medejer Steve Parish har rost manager Roy Hodgson forud for kontraktforhandlinger mellem veteranmanageren og klubben. (Standard)

Palace og Englands målmand Jack Butland, 30, der i øjeblikket er på lån i Manchester United, er tæt på at blive enige om et skifte til Rangers denne sommer. (Mail)

West Ham vil lade manager David Moyes bestemme sin egen fremtid, hvis han fører dem til sejr i Europa Conference League. (Mail)

Manchester United og Chelsea vil gå head-to-head for at sikre sig Gents nigerianske angriber Gift Orban. (FourFourTwo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik