Fodbold nyheder

Italienske forsvarikoner giver Inter opskriften på succes imod City

Af Niklas Gerster

Manchester City er gigantiske favoritter forud for Champions League-finalen imod Inter. Men nu giver to italienske forsvarslegender Inter et par bud på det håb, som Milano-mandskabet bør hænge deres hat på.
Article image
- Jeg synes, at City har en svaghed, og det er i omstillingerne, hvor de kan blive ramt på fart. Jeg synes de er det stærkeste hold i Europa, men jeg har spillet en række finaler, hvor jeg har været med til at tabe som favorit. Så jeg ved, at det kan ske.


Sådan lyder det fra den tidligere AC Milan-forsvarsprofil Alessandro Costacurta ifølge Football Italia. Han og en række andre italienske fodboldikoner har forsøgt at give deres bud på, hvordan de massive underdogs fra Inter skal forsøge at tage fusen på mægtige Manchester City i Champions League-finalen.

Costacurta bliver bakket op i sine pointer af Juventus-forsvarslegenden Giorgio Chiellini. Især i forhold til pointen med at det ikke nødvendigvis bør være en fordel at være så store favoritter, som City er på papiret:

- Efter at have set aftenens opgør er det svært at finde svagheder. Første halvleg fra City var spektakulært fodbold, og hvis de spiller på det niveau, har Inter ingen chance. Men jeg håber, at de vil blive ramt af nerverne inden finalen. At de efter denne længere årrække hvor der er blevet pumpet milliarder ind i holdet for at opnå trofæet, vil føle, at bolden er lidt tungere, at bevægelserne er lidt langsommere. At nerverne rammer dem. Hvis de spiller med samme selvsikkerhed som denne aften, så er der ikke håb for nogen. Forud for denne finale imod Inter har City virkelig ingen undskyldninger for ikke at vinde.

Kan Inter mon ramme City på de ovennævnte parametre i form af favoritnerverne og omstillingerne? Eller ser I dem som helt chanceløse?Mere om Giorgio Chiellini

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik