Fodbold nyheder

Agent afviser Manchester United-transfer: Ikke sandt

Af Daniel Fisker

Manchester United er ikke nået til enighed med Kim Min-jae, hvis man skal tro den sydkoreanske forsvarsgenerals agent.
Article image
Kim Min-jae har leveret en sand pragtsæson i Napolis centrale forsvar, og derfor er den sydkoreanske landsholdsspiller et særdeles varmt navn på sommerens rygtebørs. Det kunne dog have set ud som om, at transfersagaen var overstået, før den var kommet i gang.


Manchester United er efter sigende stærkt interesserede i Napolis forsvarsgeneral, og i denne uge har det svirret rygter om, at ”The Red Devils” var nået til enighed med Kim Min-jae, men den historie har ikke hold i virkeligheden, hvis man spørger sydkoreanerens agent.

-Historien om en transfer til Manchester United er ikke sand, udtaler Kim Min-jaes agent ifølge Sports Mole.

-I øjeblikket fokuserer Kim Min-jae på at spille sæsonen færdig.

-I forhold til den engelske Premier League, kvalifikationen til Champions League, eller hvad det ender med, så er det ikke afgjort.

-Der er ingen grund til at skifte.


Selvom Kim Min-jaes agent ikke ligefrem virker ivrig efter at finde en ny klub til den 26-årige forsvarsgeneral, forhindrer det tilsyneladende ikke bejlerne i at stå i kø. Både Manchester City, Tottenham og Paris Saint-Germain er efter sigende interesserede i den nykronede, italienske mester.

Kim Min-jaes kontrakt i Napoli løber i første omgang frem til sommeren 2025, men der findes en klausul i kontrakten, som kan forlænge den til 2027. Noget kunne dog tyde på, at der er et lille vindue, hvor det er muligt for en af de mange bejlere at få fingrene i Napolis forsvarsgeneral.

Kontrakten indebærer efter sigende også en tidsbegrænset frikøbsklausul, som giver Kim Min-jaes bejlere et vindue fra 1. juli til 15. juli, hvor ”Gli Azzurri” er forpligtede til at sælge deres forsvarsgeneral for knap 375 millioner kroner.

Mere om Kim Min-Jae

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik