Mads Emil Klovborg

Real Madrid vil hente 3 superstjerner denne sommer!

Det tyder på, at det kan blive en travl og dyr sommer for den spanske hovedstadsklub.
Kylian Mbappe fra PSG, Jude Bellingham fra Borussia Dortmund og Alphonso Davies fra Bayern München er nogle af de bedste spillere i verden på hver deres position, hhv. angriber, midtbanespiller og venstreback. Derfor er disse spillere også meget eftertragtede og ifølge Sky Sports vil kongeklubben Real Madrid forsøge at hente alle 3 stjerner til sommer.

Ifølge flere medier skulle en aftale med den talentfulde Bellingham være meget tæt på at komme i hus. Der har været mange interesserede topklubber med i kampen om den unge englænders underskrift, men han skulle angiveligt have valgt Real Madrid. Flere rapporterer at prisen kan komme helt op på 1 milliard kroner.

Kylian Mbappe og Real Madrid har længe flirtet med hinanden. Franskmanden var meget tæt på at skifte til kongeklubben, men endte med at underskrive en ny aftale med sin nuværende klub, PSG. Den aftale udløber som udgangspunkt næste sommer, med mindre Mbappe selv vælger at udnytte den indbyggede forlængelse på et ekstra år. PSG har gjort det meget klart, at de ikke ønsker at sælge deres stjernefrø, men hvis de vil inkassere nogle af de mange penge de hentede ham for, kan det være en god idé at sælge denne sommer.

Cheftræner for Real Madrid, Carlo Ancelotti, har i denne sæson ofte brugt midtbanespilleren Eduardo Camavinga på venstreback fremfor den ellers naturlige back Ferland Mendy. Derfor er de spanske giganter på udkig efter en ny venstreback, og de mener at Alphonso Davies er den helt rigtige spiller til opgaven. Sky Sports melder dog, at Bayern München betragter Davies som urørlig denne sommer, så det kan blive meget svært, og meget dyrt, at tilføje Davies til Ancelottis mandskab.