Fodbold nyheder

Southampton er færdige

Af Niklas Gerster

Premier League har nu fundet sin første nedrykker.
Article image
Det har i en længere periode virket uundgåeligt, at "Saints" skulle overleve denne Premier League-sæson. Nu er det så blevet en realitet, da de her til eftermiddag tabte 0-2 på hjemmebane imod Fulham.


Med to spillerunder tilbage og otte point til redning er det dermed ikke længere muligt for Southampton at klare frisag. De må derfor en tur i Championship for første gang i 11 år.

En massiv skuffelse for klubben som normalt er at regne som et stabilt Premier League-mandskab. De er ofte at finde midt i rækken, og fra tid til anden blander de sig også i sub-toppen.

Men i denne sæson har de slet ikke kunnet leve op til forventningerne, og har lavet to managerfyringer, da både Ralph Hassenhüttl og Nathan Jones har fået sparket.

Nu er det så den tidligere FC København-assistenttræner Ruben Selles, der har fået tildelt managerroret. Klubben har desuden masser af Superliga-islæt, da den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu spiller i klubben.

Det samme gør den tidligere FC Nordsjælland-kantspiller Kamaldeen Sulemana. Kan de mon hjælpe med at bringe Southampton tilbage i den bedste engelske række?

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik