Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Arsenal har Premier League-duo i kikkerten

Med Champions League kvalifikationen på plads, ligner det, at Arsenal kommer til at hive den store pengepung frem til sommer, og Mikel Artetas mandskab ønsker især at forstærke truppen med spillere, der allerede har Premier League-erfaring.
Arsenal skal med al sandsynlighed ud at bruge en masse penge til sommer, og store profiler som Declan Rice, Moises Caicedo og Moussa Diaby sættes hele tiden i forbindelse med et skifte til ”The Gunners”.

Men det er ikke kun de store navne, som Mikel Arteta har kig på, da den spanske manager angiveligt ønsker at styrke truppens bredde. Ifølge det engelske medie Mirror, så skulle Arsenal være klar til at hente forstærkninger i Crystal Palace og Leicester.

Det drejer sig mere specifikt om Marc Guehi, der skal styrke bredden i det centrale forsvar, og Timothy Castagne, der kan spille et hav af positioner, selvom belgieren oftest spiller højre back.

Især sidstnævnte kan formentligt hentes til en billig penge, hvis Leicester ender med at rykke ud af Premier League, hvilket det på nuværende tidspunkt ser ud til, at mestrene fra 2016 kommer til.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER