Fodbold nyheder

Medie:
Arsenal har Premier League-duo i kikkerten

Af Andreas Wohlers-Herbert

Med Champions League kvalifikationen på plads, ligner det, at Arsenal kommer til at hive den store pengepung frem til sommer, og Mikel Artetas mandskab ønsker især at forstærke truppen med spillere, der allerede har Premier League-erfaring.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal skal med al sandsynlighed ud at bruge en masse penge til sommer, og store profiler som Declan Rice, Moises Caicedo og Moussa Diaby sættes hele tiden i forbindelse med et skifte til ”The Gunners”.


Men det er ikke kun de store navne, som Mikel Arteta har kig på, da den spanske manager angiveligt ønsker at styrke truppens bredde. Ifølge det engelske medie Mirror, så skulle Arsenal være klar til at hente forstærkninger i Crystal Palace og Leicester.

Det drejer sig mere specifikt om Marc Guehi, der skal styrke bredden i det centrale forsvar, og Timothy Castagne, der kan spille et hav af positioner, selvom belgieren oftest spiller højre back.

Især sidstnævnte kan formentligt hentes til en billig penge, hvis Leicester ender med at rykke ud af Premier League, hvilket det på nuværende tidspunkt ser ud til, at mestrene fra 2016 kommer til.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik