Fodbold nyheder

Medie:
Andreas Christensens fremtid er besluttet

Af Tobias Bundgaard Christensen

FC Barcelona har angiveligt besluttet, hvad der skal ske med AC.
Article image
I den seneste tid har der været adskillige rygter om Andreas Christensens fremtid i FC Barcelona. Her er han blevet sat i forbindelse med flere Premier League klubber. Manchester United, Newcastle og Aston Villa har efter sigende været de største bejlere til danskerens underskrift.


Ifølge SPORT bliver AC ikke et salgsemne til sommer. Den sportslige ledelse i Barcelona har ifølge mediet været i dialog med danskeren efter de mange rygter. Her har de informeret ham om, at han ikke bliver solgt i sommerens transfervindue. Han anses sågar som urørlig. Mediet beretter yderligere at klubpræsidenten, Joan Laporta, ønsker at forlænge danskerens kontrakt. I skrivende stund har Andreas Christensen kontraktudløb i 2026.

Den danske landsholdsspiller har været en profil for Barcelona i denne sæson. Han bliver ofte hyldet af den spanske presse for at have været en nøglefigur for det mandskab, som har kurs mod det spanske mesterskab. I denne sæson er danskeren noteret for 18 kampe i La Liga. For nyligt scorede han sit første mål for klubben mod Betis.

Mere om Andreas Christensen

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik