Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Bundgaard Christensen

Medie: Barcelona overvejer byttehandel med Wolverhampton

En opsigtsvækkende byttehandel mellem Barcelona og Wolverhampton er måske under opsejling.
Ansu Fati har på det seneste haft det svært i FC Barcelona. Spilletiden har været knap, og hans far har endda rådet ham til at komme væk fra klubben. Derfor er rygtemøllen for alvor i gang, når det kommer til Ansu Fatis fremtid.

Fati har været rygtet til både Manchester United og Arsenal, men nu er en ny Premier League-klub kommet på banen. Wolverhampton har ifølge SPORT tilbudt lige over 220 millioner kroner for Fati. Oveni puljen har de inkluderet Ruben Neves, som skal en tur til FC Barcelona, hvis tilbuddet accepteres.

Ifølge mediet er det et tilbud, som Barcelona stærkt overvejer. Den catalanske storklub er nemlig på udkig efter en defensiv midtbanespiller. Samtidigt håber de på at tjene en del penge på spillersalg i sommerens transfervindue.

Fatis agent, Jorge Mendes, mener, at det er en god mulighed for Fati, som efterfølgende kan komme til en større klub, hvis han gør det godt i Wolverhampton. Han har gjort det klart, at Fati ikke behøver at tilbringe mere end to år i klubben. På trods af dette er Fati ikke overbevist endnu, og han skal efter sigende have en snak med Xavi mod slutningen af sæsonen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER