Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Eftertragtet Arsenal-profil afviser kontrakttilbud

Kampen om at sikre sig Reiss Nelsons underskrift spidser til, efter han har afvist Arsenals seneste kontrakttilbud.
Arsenal har spillet en rigtig god sæson, hvor mange unge spillere har fået en stor rolle for Artetas mandskab. I offensiven har flere spillere imponeret, og det har gjort vejen til spilletid hård. En af de dygtige spillere der ikke har fået meget spilletid på banen er Reiss Nelson.

Fordelt ud over otte Premier League-kampe, så har den 23-årige englænder blot spillet 138 minutter på banen. På de få minutter har han formået at være særdeles involveret. Han har bidraget med tre mål og to assists, hvilket vil sige, at han har brug for mindre end 28 minutter i Premier League for at være direkte involveret i et mål.

Reiss Nelson har kontraktudløb 30. juni i år, og da Arsenal meget gerne vil beholde ham, så har de tilbudt ham en kontraktforlængelse. Den kontrakt melder Fabrizio Romano, at Nelson har afvist. Han fortæller yderligere, at kontraktforhandlingerne med Arsenal fortsætter, og at en endelig beslutning først vil blive truffet ved sæsonens afslutning.

Nelson har været sat i forbindelse med flere forskellige klubber i England samt udlandet. Nogle af de klubber der har været inde i billedet om at sikre sig offensivspilleren er Brighton, Aston Villa og AC Milan.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER