Fodbold nyheder

Avis:
Messi lokkes til Saudi-Arabien for historisk beløb

Af Tobias Bundgaard Christensen

Aftalen kan blive den dyreste nogensinde i fodboldhistorien.
Article image
Lionel Messi og PSG er højst sandsynligt fortid. Det sker efter en rejse til Saudi-Arabien, som klubben ikke havde godkendt, hvilket resulterede i en karantæne til Messi fra klubbens side. Det er angiveligt dødsstødet til Lionel Messis ophold i PSG. Det har for alvor sat gang i rygtemøllen igen, og denne gang er den saudiarabiske regering sågar indblandet.


Den saudiarabiske regering forbereder den mest lukrative lønaftale nogensinde i fodboldhistorien for at lokke Messi til den saudiarabiske liga. Det beretter The Telegraph. Når kontrakten i PSG udløber til sommer, er planen fra saudiarabisk side, at Messi skal til ligaen på en fri transfer. Lønnen er dog ikke i nærheden af at være gratis. Der er forlydender om, at pakken er hele 2,7 milliarder danske kroner værd om året. Til sammenligning er Ronaldos løn i det saudiarabiske 1,4 milliarder danske kroner om året.

Klubben er ikke besluttet endnu, men den saudiarabiske regering er i fuld gang med at realisere projektet. Det ville nemlig være yderst attraktivt for dem at hente endnu en stjerne til den saudiarabiske liga. Regeringen har hyret Garry Cook, som stod i spidsen, da Manchester City blev overtaget af ejere fra Abu Dhabi. Han kommer højst sandsynligt til at spille en stor rolle, hvis planen om at lokke Messi til Saudi-Arabien skal realiseres.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik