Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Manchester United forlænger med ung kantspiller

De Røde Djævle forlænger med den 18-årige kantspiller Alejandro Garnacho, så kontrakten nu løber frem til sommer 2028.
Alejandro Garnacho har skrevet under på en ny femårig kontrakt med Manchester United. Den hurtige og tekniske kantspiller har fået sit første gennembrud på Old Trafford i denne sæson, hvor det er blevet til spilletid i 29 kampe.

– Da jeg kom til denne utrolige klub, drømte jeg om at få debut, spille på Old Trafford, score mit første mål og vinde trofæer med klubemblemet på brystet. Jeg er meget stolt og glad for at have oplevet disse momenter allerede sammen med min familie som har støttet mig hele vejen igennem. Vi er alle ydmyge og glæder os til at fortsætte vores rejse med Manchester United og jeg har allerede taget de første skridt mod de næste mål og ambitioner. Jeg glæder mig til fremtiden og kan ikke vente på flere unikke øjeblikke, fortæller den argentinske spiller ifølge The Independent.

Foruden 29 kampe er det også blevet til fire scoringer for den 18-årige teknikker, der på trods af sit argentinske pas er født i Madrid og kom til Manchester fra Atletico Madrids ungdomsafdeling i efteråret 2020.

Selvom Alejandro Garnacho havde mulighed for at deltage ved det kommende U/20 VM for værtslandet Argentina, har Manchester United-manageren Erik ten Haag valgt at beholde det unge talent hjemme i England, hvor han efter en skadesperiode skal være med til at sikre pladsen i Top 4 i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER