Jannich Jønch

Onsdagens engelske rygter

Liverpool vil på rov i Manchester City, mens Wrexham prøver at lokke Gareth Bale til at spille igen. Her er onsdagens engelske rygter.
Liverpool vil gerne hente Manchester City-midtbanespilleren, Kalvin Phillips, til sommer, og den 27-årige engelske landsholdsspiller er åben for skiftet. (Star)

Chelsea vil holde samtaler med den belgiske angriber, Romelu Lukaku, der er på lån i Inter, og vil høre den 29-årige, om han vil genoptage sin Chelsea-karriere under den kommende nye manager Mauricio Pochettino. (Telegraf)

Den midlertidige Chelsea-manager, Frank Lampard, er åben for at tale med Pochettino om Chelsea-truppen, for at hjælpe den forventede overgang til argentineren bliver så nem som mulig. (Evening Standard)

Den engelske midtbanespiller, Mason Mount, har et år tilbage af sin kontrakt, og mangler stadig at underskrive en ny aftale med Chelsea. Liverpool, Manchester United og Newcastle er alle interesseret i den 24-årige. (Mail Sport)

Tottenham, Chelsea og Manchester United er klar til et bytte for at få Fulhams portugisiske midtbanespiller, Joao Palhinha, til sommer. (Football Insider)

Newcastle-manageren, Eddie Howe, vil få et transferbudget på op til 1,26 milliarder kroner til sommerens transfervindue med Arsenals skotske venstreback, Kieran Tierney, blandt målene. (Sun)

Newcastle vil overveje at sælge den 26-årige franske kantspiller, Allan Saint-Maximin, til sommer. (Football Insider)

Brentford-manageren, Thomas Frank, har afvist rygterne om, at den 20-årige skotske back, Aaron Hickey, kunne være på vej til Manchester City til sommer. (Sky Sports)

Manchester United er tæt på at blive enige om en ny kontrakt med den mangeårige spanske målmand, David de Gea, men kan tilbyde en kontraktforlængelse med en lavere løn, da United angiveligt forbereder sig på at erstatte den 32-årige som førstemålmand. (Express)

Wrexhams medejer, Rob McElhenney, har gjort et frækt forsøg på at overbevise den tidligere Wales-angriber, Gareth Bale, om at blive aktiv igen og spille for ‘The Red Dragons’ i League Two i næste sæson. (Wales Online)