Fodbold nyheder

Medie:
Barcelona vil hente gammel kending

Af Anton Kirkegaard

Pierre-Emerick Aubameyangs tid i Barcelona var ingen stor succes, men nu er den spanske storklub klar til runde to, det skriver Sky Sport.
Article image
Efter mange gode år i Arsenal, blev klubben og spilleren enige om, at det var på tide at gå hvert til sit. Aubameyangs kontrakt blev ophævet i januar 2022. Arsenal var på daværende tidspunkt ikke et hold, der kæmpede med i toppen af Premier League og formåede ikke kvalificere sig til Champions League i den sæson. Arsenal slap for at betale resten af den store kontrakt, de havde delt ud til den aldrende angriber.


Aubameyangs alder var dog intet problem for Barcelona, som skyndte sig at sikre hans underskrift. Aubameyang første sæson kan beskrives som middelmådig. Han præsterede udmærket i sine begrænsede minutter, men fungerede kun som rotationsspiller.

Efter blot halvandet år i Catalonien, var Aubameyang tilbage i London. Denne gang var det dog Chelsea, han repræsenterede. Klubben havde betalt 90 millioner kroner for gaboneseren og havde desperat brug for en angriber.

Kort efter at have været genforenet med sin tidligere træner, blev Thomas Tuchel fyret og erstattet af Graham Potter. Potter viste sig ikke at have nogen interesse i Aubameyang. Han har fået minimal spilletid i Premier League og var ikke en del af Chelseas seneste Champions League-trup. Aubameyangs spilletid har ikke ændret siden Frank Lampard tog over.

Aubameyang kan dog ende tilbage i det varme Catalonien.

- La Liga-førerne ønsker at genansætte Aubameyang, som gjorde et varigt indtryk på Barcas omklædningsrum under sin tid i klubben sidste år, som konkurrence for Robert Lewandowski, det skriver Sky Sport.


Chelsea forventes at rydde ud i klubben til næste sommer, efter de mange indkøb. Aubameyang kunne meget vel være blandt de spillere som ikke synes at have en fremtid i klubben.

Sky Sport rapporter at Barcelona også er interesseret i Roberto Firmino, som er uden kontrakt til sommer og 18-årige Vitor Roque

.


Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik