Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Atlético-præsident vil have Messi og Ronaldo tilbage til La Liga

Atlético Madrid-præsidenten Enrique Cerezo håber på at se både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i La Liga, når sommerens transfervindue er overstået.
Det blev kaldt ”Den Sidste Dans”, da Lionel Messi og Cristiano Ronaldo den 19. januar igen stod overfor hinanden på grønsværen. Lionel Messi repræsenterede Paris Saint-Germain, som han sluttede sig til i august 2021, mens Ronaldo fik sin saudiarabiske debut på et hold, som bestod af spillere for både Al-Hilal og Al-Nassr.

Man tog dog måske sorgerne på forskud, når man kaldte den prominente opvisningskamp for ”Den Sidste Dans”. Messi har således kontraktudløb i den franske hovedstad efter den igangværende sæson, og meget kunne tyde på, at en kontraktforlængelse ikke ligger i kortene.

I stedet går de mest hårdnakkede transferrygter ud på, at Lionel Messi skal tilbage til FC Barcelona, hvor ledelsen efter sigende er selvsikre på en genforening. Atlético Madrid-præsidenten Enrique Cerezo har i den forbindelse understreget, at det ville være fantastisk at se både Messi og Ronaldo tilbage i La Liga.

- Jeg synes, at det ville være fantastisk, hvis Messi vendte tilbage til La Liga – også Cristiano Ronaldo, udtaler Enrique Cerezo ifølge Mirror.

- De spiller begge to stadigvæk, og det ville være fantastisk, hvis de kom tilbage.

Det er uklart, om Cerezo med sin udmelding har åbnet en dør på klem for Ronaldo i Atlético Madrid, men det vil sandsynligvis ikke falde i god jord hos klubbens fans. Det førte således til protester, da der i sommer svirrede rygter om, at Atlético Madrid var interesserede i at hente Ronaldo tilbage til den spanske hovedstad.

Messi har ganske vist kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, hvorfor det står den argentinske troldmand frit for at vende tilbage til La Liga, men en La Liga-retur for Ronaldos vedkommende bliver besværliggjort af, at hans kontrakt med Al-Nassr strækker sig til sommeren 2024. Derudover svirrer der rygter om, at den portugisiske superstjerne efterfølgende kan se frem til en ambassadørrolle i Saudi-Arabien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER