Fodbold nyheder

United melder sig ind i kampen om Bellingham-alternativ

Af Daniel Fisker

Manchester United har tilsyneladende fået øjnene op for Celta Vigos unge midtbanespiller Gabri Veiga – som alternativ til Jude Bellingham.
Article image
Manchester United er efter alt at dømme ude efter en ny midtbanespiller i sommerens transfervindue, hvor transferrygterne sender Fred og Scott McTominay væk fra Old Trafford. Derudover bliver klubbens danske midtbanemeastro, Christian Eriksen, ikke ligefrem yngre.


Det er derudover et uafklaret spørgsmål, om lejesvenden Marcel Sabitzer skal blive på Old Trafford, når lejeaftalen løber ud til sommer. Bayern München forlanger efter sigende 295 millioner kroner for den 29-årige østriger, som Aston Villa og Tottenham efter sigende også har et godt øje til.

Borussia Dortmunds midtbanetalent, Jude Bellingham, bliver et af sommerens varmeste transferemner, og transferrygterne har længe sendt den 19-årige englænder til Manchester United – blandt mange andre – men verdens nok største midtbanetalent er udstyret med et heftigt prisskilt.

”Die Borussen” kommer efter sigende til at forlange mere end 800 millioner kroner for Bellingham, hvilket ifølge SPORTbible allerede har skræmt Liverpool væk, og nu har Manchester United ifølge AS også fundet et billigere alternativ.

Der er tale om 20-årige Gabri Veiga, som slår sine folder i spanske Celta Vigo, hvor han blev forfremmet til førsteholdstruppen i sommer. AS mener at vide, at Manchester United kan få fingrene i Veiga til sommer for godt og vel 300 millioner kroner.

Den unge midtbanespiller har gang i sin gennembrudssæson i Spanien, hvor han har scoret ni mål og leveret fire assists i alle turneringer. Derfor er Manchester United efter sigende ikke den eneste klub, der har fået øjnene op for Veiga. SPORTbible rapporterer, at Arsenal også er ude med snøren efter den spanske U21-landsholdsspiller.Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik