Daniel Fisker

Jesus: Vi er nødt til at blive ved med at tro på det

Tre point i de seneste tre kampe har ikke ligefrem været gunstigt for Arsenals mesterskabsdrømme, men stemningen i omklædningsrummet er tilsyneladende præget af gåpåmod.
Arsenal havde bragt sig i en gunstig position i forhold til at vinde Premier League, men denne position er smuldret i løbet af de seneste 3-4 uger, hvor Arsenal har spillet tre Premier League-kampe uafgjort, hvorfor forspringet ned til Manchester City, som har spillet to kampe mindre, er blevet reduceret til fem point.

Stemningen i Arsenal har sikkert nået et foreløbigt lavpunkt, men Gabriel Jesus slår fast, at stemningen i omklædningsrummet fortsat er præget af mesterskabstro og gåpåmod.

- Vi sagde: ”Vi er nødt til at fortsætte. Vi er nødt til at blive ved med at tro på det”, udtaler Gabriel Jesus ifølge GOAL.com.

- Premier League er så svær at vinde. Vi har ikke tænkt os altid at komme med undskyldninger, men det er en hård liga – der er nogle gode klubber og hårde kampe.

- I de seneste kampe, vi har spillet, har vi mødt hårde modstandere. Selv hvis man ikke taber point, som vi har tabt point i de seneste kampe, er der ikke noget, der ændrer sig.

Der kan vise sig at blive tale om en decideret sæsonfinale, når Arsenal og Manchester City tørner sammen onsdag aften. Jesus understreger dog, at hver eneste af sæsonens sidste kampe er finaler for Arsenals vedkommende.

- Hver eneste kamp er en finale. Vi er nødt til at gå ind til dem, som var det finaler. Det er sæsonens vigtigste kamp for os. Vi er nødt til at forstå, at hvert eneste point kan afgøre ligaen. Men – som vi alle siger – er det tid til at holde sammen, og så kører vi igen.

- Vi startede så godt i de seneste to kampe, men så kunne vi ikke holde på bolden og spille vores spil. Southampton var det modsatte. Vi startede ikke så godt, som vi har gjort i andre kampe, men til syvende og sidst gjorde vi vores bedste, men vi tabte to point.