Fodbold nyheder

Real Madrid vil give kæmpetalent en frikøbsklausul på syv milliarder kroner

Af Andreas Wohlers-Herbert

Real Madrid tager ingen chancer, når det kommer til deres unge spillere, og derfor vil kongeklubben nu give et af deres store talenter en ny kontrakt med en absurd frikøbsklausul.
Article image
Hver eneste gang Eduardo Camavinga går på banen for Real Madrid, virker det til, at den unge franskmand har lagt noget nyt på sit spil. Den blot 20-årige tidligere Rennes-spiller har optrådt hele 49 gange for Real Madrid i denne sæson, og klubben vil nu angiveligt belønne midtbanespilleren med en ny kontrakt. Det skriver Fabrizio Romano på Twitter.


En ny kontrakt vil sandsynligvis betyde en markant lønstigning til den unge spiller, men også en forhøjet frikøbsklausul. Spansk lovgivning dikterer, at der skal være en frikøbsklausul i alle spilleres kontrakter.

Og det er helt tydeligt, at Real Madrid absolut ikke ønsker at miste Eduardo Camavinga. Det ligner nemlig, at frikøbsklausulen i den nye kontrakt kommer op på svimlende syv milliarder kroner.

De sidste par måneder, har der været mange rygter om interesse i den unge franskmand fra blandt andet Premier League, hvilket også er derfor, at Real Madrid netop nu har valgt at sikre Eduardo Camavingas fremtid i klubben med den nye frikøbsklausul.

Mere om Eduardo Camavinga

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik