Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter
Manchester United er klar til at intensivere deres jagt på Victor Osimhen, efter at de i sidste uge havde folk på stadion for at se nigerianeren spille mod AC Milan i Champions League. (Star)

Celtics manager Ange Postecoglou er det nyeste navn på Chelseas liste over potentielle nye managere, men Mauricio Pochettino er stadig favorit til jobbet. (Observer)

Julian Nagelsmann er på trods af rygterne alligevel interesseret i jobbet som Tottenham-manager. (Bild)

Xabi Alonso er en af favoritterne til at overtage managerjobbet i West Ham til sommer, hvis David Moyes forlader klubben. (Sun)

Newcastle er ved at forberede et bud på Barcelonas brasilianske kantspiller Raphinha. (Mundo Deportivo)

Manchester United og Liverpool er begge interesserede i at hente Brightons argentinske verdensmester Alexis Mac Allister. (Fabrizio Romano)

Aston Villa overvejer et bud på omkring 500 millioner kroner for Manchester Citys Kyle Walker og Kalvin Phillips. (Football Insider)

Ollie Watkins er blevet enige med Aston Villa om en kontraktforlængelse på trods af interesse fra klubber som Arsenal, Tottenham og Newcastle. (Teamtalk)

Mindst ti Chelsea spillere skulle angiveligt kraftigt overveje deres fremtid i klubben efter nederlaget til Real Madrid, der sandsynligvis endegyldigt udelukker europæisk fodbold for Chelsea i næste sæson. (Standard)

Newcastle føler sig overbeviste om, at de kan hente Kieran Tierney i Arsenal til sommer for omkring 275 millioner kroner. (Sun)

Brighton er tæt på at hente den 16-årige forsvarsspiller Ronan Ferns i skotske Celtic. (Football insider)

Chelsea har indgået en aftale med den 18-årige portugiser Diego Moreira, der skifter til London-klubben på en fri transfer til sommer. (Record)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER