Tobias Bundgaard Christensen

Medie: Barcelona øjner Højlund som alternativ

FC Barcelona har angiveligt fået øjnene op for danske Rasmus Højlund.
Barcelona er på udkig efter forstærkninger til angrebet, da man ikke vil være for afhængig af Robert Lewandowski. Samtidigt ønsker man også at have en plan til den dag, hvor polakken ikke længere er i klubben. Her er den 18-årige Vitor Roque fra Athletico Paranaense topprioriteten for Barcelona. Klubben er dog bekymret for prisen på brasilianeren, og da de ikke er den eneste klub, som er interesseret, kan talentet blive snuppet lige for øjnene af dem.

Det er her danske Rasmus Højlund kommer ind i billedet. Ifølge det spanske medie, SPORT, er han nemlig alternativet til Vitor Roque. En sublim sæson i det italienske samt en flot landsholdsperiode har angiveligt fået interessen til at spire i den catalanske klub.

I Italien har der dog været spekulationer om, at prisen på Højlund bliver dyr. Med en kontrakt der løber til 2027, bliver prisen heller ikke mindre. Der hersker dog stadig forhåbninger om, at prisen på Højlund kan være et hak billigere, end den er på Vitor Roque. Indtil videre berettes det, at der kun har været indledende undersøgelser.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER