Fodbold nyheder

Brasilien fortsætter jagten på en ny landstræner - Mourinho er en mulighed

Af Jonas Corap

Brasilien er fortsat uden en landstræner, men ifølge The Athletic så er de åbne overfor at have Jose Mourinho som deres næste landstræner.
Article image
Mange havde afskrevet Jose Mourinho efter hans fyring i Tottenham, hvor mange mente, at managerens taktikker ikke længere fungerede i moderne fodbold. Siden tog han over i Roma i 2021 med stor succes, og de befinder sig i øjeblikket på en imponerende tredjeplads i Serie A. De gode præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen, da Brasilien ifølge The Athletic er interesseret i Jose Mourinho som nationens næste landstræner, hvis ikke det lykkedes dem at hente Carlo Ancelotti.


Carlo Ancelotti menes fortsat at være favorit til posten, men italieneren er ikke interesseret i at forhandle, før den nuværende sæson er overstået. Hans nuværende kontrakt med Real Madrid udløber i 2024. Der har dog været mange spekulationer om hans fremtid, hvor det ikke er utænkeligt, at der kommer en fyreseddel, hvis ikke der vindes et stort trofæ.

Trænersædet for Brasilien er endnu ikke blevet besat siden Tite forlod sin post efter deres skuffende exit fra VM i kvartfinalen, hvor de tabte til Kroatien.

De andre kandidater til stillingen som Brasiliens landstræner er Jorge Jesus, Fernando Diniz og Abel Ferreira.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik