Fodbold nyheder

Medie:
Leipzig ønsker sig målfarlig Arsenal-angriber

Af Jonas Corap

21-årige Folarin Balogun har været blandt de mest målfarlige spillere i Europa i denne sæson, hvilket har ført til interesse fra flere store klubber.
Article image
Folarin Balogun har i denne sæson været i sprudlende form under sit lejeophold hos Reims, hvor angriberen har scoret 19 mål i 32 kampe for Ligue 1-mandskabet. På trods af den gode form så har der været meget spekulation omkring Baloguns fremtid i hans klub Arsenal, da der er meget konkurrence om pladserne, hvor både Gabriel Jesus, Eddie Nketiah og Leandro Trossard har spillet rollen som central angriber i denne sæson.


Samtidig har adskillige medier rygtet ham til forskellige europæiske storklubber, heriblandt Todofijaches som siger, at RB Leipzig er interesseret i at hente den målfarlige angriber til klubben, for at erstatte Cristopher Nkunku som drager til Chelsea til sommer.

Baloguns markedsværdi er estimeret til 188 millioner kroner, men det forventes, at en handel vil blive langt dyrere end det. Det bliver spændene at se, om Balogun vælger at tage kampen op i forhold til spilletid i Arsenal, eller om han vælger at skifte, for at få garantier om spilletid.

Mere om Folarin Balogun

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik