Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Stor Chelsea-nyhed inden kampen mod Real Madrid

Chelsea har fået et stort boost forud for turen til Santiago Bernabéu.
For første gang i cirka halvanden måned kunne man se Thiago Silva på træningsbanen med de øvrige holdkammerater mandag. Den 38-årige brasilianer blev skadet i Chelseas 0-2 nederlag til Tottenham i Premier League, og siden har han ikke været kampdygtig. Det kan til gengæld ændres nu, da han er blevet sin skade kvit og nu kan gøre sig gældende på Frank Lampards mandskab.

Chelsea har gang i en svær sæson, hvilket har resulteret i en fyring af Graham Potter og nu en tilbagevenden af tidligere spiller og manager Frank Lampard. Chelsea-legenden fik ikke noget ønske resultat i sin første kamp tilbage i spidsen for Chelsea. De tabte med 0-1 til Wolverhampton, hvilket placerer Chelsea på en 11. plads i Premier League.

Muligheden for Champions League-fodbold på Stamford Bridge i næste sæson hænger derfor i en tynd tråd. Den største mulighed for at deltage i den fineste europæiske turnering vil for Chelsea være at vinde den nuværende sæson af Champions League. Det kan derfor vise sig at være vitalt for London-holdet at få styrmanden Thiago Silva tilbage i fulde omdrejninger.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER