Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Vidste du om... Darwin Nunez

Få her et større indblik i Liverpools sydamerikanske rekordindkøb.
Der var store forventninger til Darwin Nunez, da Liverpool præsenterede ham sidste sommer. Det enorme prisskilt lagde pres på den unge sydamerikaner, hvilket man godt kan forstå med tanke på den vilde sum på 744 millioner kroner, som den samlede transfersum på ham kan ende op i, hvis alle medfølgende bonusser fra handlen indløses.

Uruguayaneren havde en svær start hos ”The Reds,” men er kommet godt efter det i løbet af sæsonen, hvor han har scoret 14 mål og lavet fire oplæg i 33 optrædener. Et ganske fornuftigt output for den unge angriber, som har været en del igennem i tilværelsen. For vidste du følgende om Darwin Nunez:

- at han er født og opvokset i Uruguay den 24. juni 1999. Han er dermed 23 år gammel i dag.

- at han voksede op under trange kår i den lille by Artigas, hvor hans familie tilhørte den lavere økonomiske klasse.

- at han boede med sin familie i et hus nær floden Cuarai, hvor oversvømmelser ofte medførte, at familier mistede deres hjem.

- at hans forældre sled for at tjene penge. Faren havde et lavt betalt arbejde som konstruktionsarbejder, som han senere hen forlod, da han indså, at familiens sikreste vej til penge ville være, hvis Nunez fik sig en velbetalt fodboldkarriere. Faren blev en vigtig mentor for Nunez i denne proces, hvortil moren i mellemtiden sled videre med sit arbejde, hvor hun solgte mælkeflasker.

- at Nunez trods den stramme økonomi kunne gå i skole. Men det var sjældent, at der var råd til, at han kunne få mad med. Men Darwin Nunez havde heldigvis søde klassekammerater, som ofte delte deres mad med ham.

- at han elsker livet ved stranden, og har stor interesse for vandsport. Han er især glad for vandski og flyboarding.

- at han var et sandt målmonster, da han spillede i Benfica. I løbet af 85 kampe lavede han 48 mål og 16 assists. Det var særligt i 2021/22-sæsonen, at han strålede. Her scorede han hele 34 mål i 41 kampe, hvilket sikrede ham det store skifte til Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER