Fodbold nyheder

Drama i tysk traditionsklub – talent får 2-års karantæne for doping

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Hamburger SV der kæmper for oprykning til Bundesligaen, fik i dag en dårlig om deres unge forsvarstalent Mario Vuskovic.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det tyske fodboldforbund (DFB) har i dag oplyst at 21-årige Mario Vuskovic, fra Hamburger SV, er blevet idømt karantæne i to år for brug at EPO. Ifølge DFB er der fundet spor i en prøve som den 21-årige kroat fik taget d. 16 september sidste år.


Vuskovic som allerede blev suspenderet i november, får straffen med tilbagevirkende kraft, så de måneder han allerede har været suspenderet bliver trukket fra. Det vil sige han må spille fodbold igen d. 15. november 2024.

Dommen har dog vækket stor kontrovers, da flere tyske artikler angiveligt siger, at han blev tilbudt en aftale der ville give ham mindre end et års straf, hvis han erklærede sig skyldig. De tyske kilder nævner også, at det er første gang i DFBs historie, at de tilbyder en aftale der nedsætter en spillers straf. Det har fået mange til at tvivle på testens autenticitet og hvilke beviser DFB egentligt har. For nu er det hele dog bare spekulationer.

Mere om HSV

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik