Mads Wildenhoff Pedersen

Drama i tysk traditionsklub – talent får 2-års karantæne for doping

Hamburger SV der kæmper for oprykning til Bundesligaen, fik i dag en dårlig om deres unge forsvarstalent Mario Vuskovic.
Det tyske fodboldforbund (DFB) har i dag oplyst at 21-årige Mario Vuskovic, fra Hamburger SV, er blevet idømt karantæne i to år for brug at EPO. Ifølge DFB er der fundet spor i en prøve som den 21-årige kroat fik taget d. 16 september sidste år.

Vuskovic som allerede blev suspenderet i november, får straffen med tilbagevirkende kraft, så de måneder han allerede har været suspenderet bliver trukket fra. Det vil sige han må spille fodbold igen d. 15. november 2024.

Dommen har dog vækket stor kontrovers, da flere tyske artikler angiveligt siger, at han blev tilbudt en aftale der ville give ham mindre end et års straf, hvis han erklærede sig skyldig. De tyske kilder nævner også, at det er første gang i DFBs historie, at de tilbyder en aftale der nedsætter en spillers straf. Det har fået mange til at tvivle på testens autenticitet og hvilke beviser DFB egentligt har. For nu er det hele dog bare spekulationer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER