Kent Christensen

Torsdagens engelske rygter

Her følger torsdagens engelske rygter.
West Hams 24-årige midtbanespiller, Declan Rice, er Arsenals topprioritet denne sommer, og der er en stigende selvtillid om, at man kan slå konkurrencen fra Chelsea, Manchester City og Manchester United om at hente den engelske spiller. (Evening Standard)

Julian Nagelsmann, og den 51 -årige argentiner, Mauricio Pochettino, er villige til at tage over for Antonio Conte i Tottenham – begge managere vil dog vente og se, om der er et Real Madrid-job ledigt til sommer. (90min)

Den tidligere spanske landstræner, Luis Enrique, siger, at han gerne vil stå i spidsen for et hold i Premier League, der er i stand til at gøre vigtige ting. (Cadena SER)

Newcastle vil hente den danske centerback, Andreas Christensen, fra FC Barcelona. (Sport)

Newcastle-manageren, Eddie Howe, vil forsøge at få klubben til at hente den skotske midtbanespiller, Scott McTominay, fra Manchester United. (Football Inisder)

Manchester United kan muligvis misse at hente den østrigske midtbanespiller, Marcel Sabitzer, på en permanent aftale, da Bayern Münchens nye cheftræner, Thomas Tuchel, måske vil beholde ham. (Sun)

Manchester United holder øje med Frankfurts franske angriber, Kolo Muani, og Atalantas 20-årige danske angriber, Rasmus Højlund – i tilfælde af, at de ikke lykkes med at hente Harry Kane fra Tottenham. (Manchester Evening News)

Den 32-årige spanske målmand, David de Gea, har afslået Manchester Uniteds første bud på en kontraktforlængelse. (Athletic)

United planlægger at indlede samtaler med Marcus Rashford om en ny kontrakt inden slutningen af sæsonen. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER