Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Er Arsenal i skadesproblemer?

Kampen om Premier League-kronen spidser til og Arsenal skal bruge alle mand, for at holde Guardiolas tropper væk.
Arsenal har indstillet slutspurten mod Premier League-titlen, hvor "The Gunners" har otte point i toppen af tabellen med ti kampe tilbage. Men Mikel Artetas har desværre måtte se sit hold blive ramt af nogle skades- og fitnessproblemer i de seneste uger, hvilket er kedelige nyheder da de forsøger at holde Manchester City i armslængde i titelkapløbet.

William Saliba
Arsenals midterforsvarer blev tvunget ud med en rygskade i første halvleg af Europa League-nederlaget til Sporting CP. Skaden så Saliba gå glip af sejren mod Crystal Palace og tvang ham også til at trække sig ud af Frankrigs trup til deres kampe i landskampspausen. Klubbens medicinske personale har arbejdet med den 21-årige i løbet af de sidste fjorten dage i et forsøg på at få ham tilbage til fuld fitness så hurtigt som muligt.

Takehiro Tomiyasu
Arsenals japanske højreback forlod Emirates Stadium på krykker efter nederlaget til Sporting CP i Europa League. Skaden kom i kampens indledende faser, da han gled, mens han lavede en udfordring, og hans knæ syntes at vride sig under ham. Arsenal har siden bekræftet, at skaden vil udelukke Tomiyasu for sæsonen, hvor forsvarsspilleren er blevet tvunget til at gennemgå en operation.

Thomas Partey
Partey sad ude i Ghanas anden kamp mod Angola i landskampspausen, hvor Chris Houghton bekræftede, at han havde kæmpet med ”små skadesproblemer”. Den tidligere Atletico Madrid-stjerne følte noget i sit højre ben under en træning med sit land søndag. Kilder tæt på spilleren insisterer dog på, at det ikke er et forstrækningsproblem, og håber, at han vil have det godt til lørdagens kamp på Emirates Stadium.

Eddie Nketiah
Eddie Nketiah haltede efter 4-0-sejren mod Everton med et ankelproblem. Han har ikke været med siden og havde haft en beskyttelsesstøvle på. Han er dog nu ude af den støvle og arbejder sig tilbage til fuld form.

Kieran Tierney
Tierney haltede mod anden halvleg af Skotlands 2-0-sejr mod Spanien tirsdag aften efter en tackling med Manchester City-stjernen Rodri. Det menes dog ikke, at venstrebacken led noget alvorligt, og han blev set ude på banen efter kampen, hvor han så ud til at have det fint, da han deltog i fejringen efter kampen.

Mohamed Elneny
Den egyptiske midtbanespiller har ikke spillet siden sejren over Oxford United i FA Cuppens tredje runde. Det blev meddelt, at han havde pådraget sig en skade til træning før det Northlondon-derbyet i Tottenham, uden nogen tidshorisont givet ved hans tilbagevenden. Og det er siden blevet afsløret, at Elneny har måttet opereres i sit højre knæ og vil blive sat ud af spillet i en 'forlænget' periode.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER